1012402_10202294234709560_2047964348_nEmilia Partanen
Olen huomannut, että vammoista ja vaivoistani huolimatta voin edelleen tehdä paljon, ja koko ajan enemmän. Personal trainerina Mike on onnistunut viemään minua ja rajojani eteenpäin. Odotan innolla projektini viimeistä rutistusta ja lopullisia mittauksia. En kuitenkaan tarvitse mittanauhaa, puntaria tai kuntotestiä todetakseni, että tunnen oloni ja kehoni paremmaksi ja terveemmäksi koko ajan. Voinkin suositella lämpimästi Momo trainingin palveluja kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen ja kansallisuuteen katsomatta!
eveEve Sapattinen
Training with Mike is always something you don’t want to miss out. Training sessions are always thought through well and they are always based on solid evidence. He helps you to realise the background of the training, the why’s and how’s. As I mentioned before Mike has the ability to motivate in a way that suits your personality. He also knows when to “just do it”, if all you need is to run as fast as you can, then he’ll run with you.
ElinaElina Äijänen
Kiitos Michaelille ja Momo-trainingille mahtavasta viime kesän treenauksesta. Harrastan vapaa-ajallani lentopalloa naisten 2-sarjassa. Sain treenaukseen paljon uutta sisältöä ja vinkkejä treenattuani kuukauden ajan Michaelin kanssa. Michael suunnitteli ohjelmat ja treenien sisällöt mahdollisimman lajille ominaisella tavalla. Voin lämpimästi suositella Momo-Trainingin PT-paketteja kaikille, oli taustalla sitten mikä laji tahansa.
JanninaJannina Lagerström
En ole missään koskaan saanut niin mainiota ja kokonaisvaltaista treenausta, apua ja palvelua, kuin mitä MoMolta saa! Sekä yksityiset pt-tunnit kuin treeniryhmät kerta toisensa jälkeen yllättävätpositiivisesti ja Michael ottaa aina kaikkien omat vahvuudet ja heikkoudet oikealla tavalla huomioon – PERSONAL trainer sen syvimmässä merkityksessä siis. Suosittelen erittäin lämpimästi!
p ja mPaula ja Markku
Huolehtivaiset lapset ilahduttivat meitä, senioripariskuntaa, viiden kerran PT-lahjakortilla Momo Trainingiin. Jäimme samantien koukkuun ja jatkoimme sopimusta Michaelin kanssa. Tapaamme kerran viikossa ja Michael on valmistanut meille joka kerraksi monipuolisen treenisession omien edellytystemme mukaan. Olemme saaneet myös kotitehtäviä ja olemme todella taas innostuneita liikkumaan ja seuraamaan omaa kuntoa ja sen kehittymistä. Treenitunnit upeassa Paviljongin kuntosalissa ovat olleet sekä fyysisesti että henkisesti antoisia Michaelin ammattitaidon ja huumorintajuisen suhtautumisen ansiosta. Suosittelemme lämpimästi Momo Trainingin palveluja myös varttuneemmille liikkujille! Thank you, Michael!